söndag 29 augusti 2010

Höstkänslor

Burr, 8 grader hade vi i morse och jag frös. Dagen artade sig aningen och temperaturen steg till 16, ingen höjdarvärme direkt men det är bara att klä på sig. Regn och sol om vartannat hela dagen, så det känns så där höstligt som bara en söndag kan kännas emellanåt.

Lite av varje har vi gjort under dagen. Startade såklart med sovis och det för både folk och fä. Fast våra fän sover längst i den här familjen så dom får vi med milt våld, lock & pock truga ut när vi människor tycker det är färdigvilat.
Poolen är nu tömd, tvättad och inpackad till nästa säsong. Promenerat har vi också såklart gjort, det hör till söndagsnöjena.

Och eftersom det är söndag så vankades det söndagsstek till middag och blåbärskaka med vaniljsås till dessert. En klassiks svensk söndagsmeny alltså.
En skön helg har vi haft, fast den har gått alldeles på tok för fort. Helger brukar ha en tendens att bara försvinna, fattar inte varför.

Micke är nu på väg till Gbg igen och vi andra laddar inför veckan som kommer. En bra sådan kommer det att bli och kulmen kommer att vara vår lilla resa till den kungliga hufvudstaden och Therése & Dannys bröllop.

Ha det gott, hörs.

Dagens Historia: Rolig, nja, men lite drog jag på munnen i alla fall.

En engelsk dam satt på ett tåg i Skåne. Mitt emot henne satt en familj med en liten pojke. Damen pekade på pojken och sade:

- What a handsome face!

Då svarade den skånska damen:

- Naj, det var nog min man som fes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar