fredag 6 augusti 2010

Jag visste det

Visst blev det en bra dag, total motsatt till gårdagen. Och än är den inte slut, vojne, vojne.

Woggat 5 kilometer på eftermiddagen, planterat mina krusbärsbuskar och varit in en sväng på stan och hämtat mer allergimedicin samt inhandlat en bröllopspresent (jättefin, man ska köpa sånt man själv vill ha och detta vill jag också ha).

Med andra ord har dagen varit hyfsat produktiv men framförallt skön och det är ju det som räknas, carpe diem osv.

Nu väntas Micke strax hem, han har varit i Eksjö och hjälpt Farfar med att laga taket som var aningens kaputt.

Och fick sig inte han ett par getinstick han med där uppe på taket. Jomen, tack och lov är han inte allergisk. Ja, vi sa ju det för nästan 20 år sedan "i vått och torrt", ska jag ha, ska han ha.

Nu är taket inte riktigt klart än så det blir förmodligen nån mer höglandsresa. Men nu är iallafall risken att bli blöt om fötterna inomhus borta. Man får vara glad för det lilla......

Nu blir det strax middag på grönalund och laddning inför Mathildas kanalsim som går av stapeln i morgon. Hoppas bara vädret blir hyfsat, regn är utlovat, men det vet man hur det är med såna prognoser. En får se i morrn när rullgardinen åker upp hur det är, men hoppas på sol gör vi.

Ha en underbar kväll och helg, kram från en lycklig människa.


Dagens Skörd: Plockade av några tomater som var mogna och som skall bli en go tomat och mozarellasallad med plenty basilika på (också hemkörd), me like.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar