söndag 15 augusti 2010

Yes, yes, yes

Jag visste det, eller vad var det jag sa. En del av familjen hade totalt fel i sina profetior om doggsens chanser på utställningen i går. Det gick kanonbra för dom båda men extra bra för Tyson. Han fick en 1:a och kammade hem tredje platsen. Tjoho, jäklars så glad jag blev.
Och inte brydde domarn sig om örona heller. Så här skrev han bla i omdömet. "Mkt typiskt huvud, välburna öron, bra bett, kraftig hals, bra rygg och rör sig bra"Ja, jag visste det. Mammas kille.

Nu rackarns väntar snart höftledsröntgen och sen ska här spridas bra gener.
Texas gick det också bra för. Fick inget pris, men han gick vidare och blev 1:a han med. Där blev jag nog lite extra glad eftersom det var första gången han gick vidare i Tollarp, där konkurrensen är lite större då det är rasspecial. Ingen rosett, men känns som seger ändå. I hans omdöme skrev domaren bla "Mkt typiskt huvud, rosenöron, bra bett, kraftig hals, bra vinklar och rör sig bra" Sådan far sådan son, eller... Och inte ett ljud om att han skulle vara feminin, bra.
Nu, med ytterligare en etta i bagaget, kanske han får ännu fler samtal från tikar som behöver en snygg far till sina valpar.
Vilken bra dag det var, så kul så det finns inga ord.
Och hemma i småland igen blev det en spontanmiddag med goda vänner hela kvällen lång. Ja, i ärlighetens namn blev det faktiskt natt innan vi gav oss, tiden går ju så fort när man skrattar, spelar spel och trivs.

Dagens Lek: Alltid kul med nya leksaker, den här pipsaken vann Tyson.

2 kommentarer:

  1. Stort GRATTIS till fina resultat! Vad skoj att det gick så bra på premiären:)
    Inte illa minsann!
    Kram från Dalom/Nanna

    SvaraRadera
  2. Tack. Vi är så glada och stolta, nu är det bara att fortsätta.
    Kramelikram

    SvaraRadera